Αμετανόητος ο Τσίπρας για τις επιθέσεις στη Μαρέβα

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Θα περίμενε κανείς, αφού μετά από τόση λάσπη που έριξαν δεν κατάφεραν να λερώσουν τη σύζυγο του πρωθυπουργού, ότι στην Κουμουνδούρου θα έχουν καταλάβει το αδιέξοδο αυτής της τακτικής τους. Αλλά όχι.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να πίνει νερό στο όνομα του Κώστα Βαξεβάνη που πήρε πάνω του την προσπάθεια αποδόμησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Αυτό προκύπτει από τη συνέντευξή του στο ieidiseis και από την απάντησή του στη σχετική ερώτηση του Β. Σκουρή:

«Δεν υπάρχει καμία προσωπική επίθεση εναντίον της συζύγου του κ. Μητσοτάκη. Τα πολιτικά ερωτήματα εκείνης της περιόδου αφορούσαν το πόθεν έσχες του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και διεκδικείς να γίνεις πρωθυπουργός οφείλεις να σέβεσαι τους νόμους και να δίνεις εξηγήσεις για τα περιουσιακά σου στοιχεία. Ως εκεί. Εμείς πολιτική δεν κάνουμε δολοφονώντας χαρακτήρες. Αλλά αν ο κος Μητσοτάκης ενοχλείται από τη κριτική και την έρευνα κάποιων δημοσιογράφων και εφημερίδων, εμείς τι να πούμε που επί τεσσεράμιση χρόνια, τόσο εγώ όσο και στελέχη της κυβέρνησης μου, ακούσαμε και διαβάσαμε τα πάντα για τις οικογένειες μας, τους γονείς μας, τα παιδιά μας. Κάθε εβδομάδα, ο μηχανισμός των media που σήμερα λιβανίζει τον κ. Μητσοτάκη στοχοποιούσε υπουργούς και βουλευτές με ψέματα, ύβρεις και λάσπη. Και ξέρετε δεν διανοηθήκαμε ποτέ να τους κόψουμε τη διαφημιστική χρηματοδότηση για να τους εξοντώσουμε».

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top