Ακούει κανείς στο ΚΙΝΑΛ; Πρώτη προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ με κορυφαίο αυτοδιοικητικό από το ΠΑΣΟΚ

στην Παραπολιτικά
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χάνει χρόνο, προκειμένου να μην αμφισβητηθεί αλλά και για να έχει ρόλο και λόγο ύπαρξης την επόμενη μέρα, είναι αποφασισμένος να κάνει αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ, βασικά σε βάθος τετραετίας να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα, το αν θα το καταφέρει είναι διαφορετικό ζήτημα.

Σχεδιάζοντας, έχει αντιληφθεί ότι πέρα από νέα μέλη χρειάζονται και στελέχη που να δίνουν το μήνυμα της αλλαγής και παράλληλα να συμβολίζουν την μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ προς την σοσιαλδημοκρατία.

Έτσι λοιπόν όπως μαθαίνουμε βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια προσέγγισης νέων στελεχών του ΚΙΝΑΛ ώστε να δοθεί διπλό μήνυμα, πρώτα από όλα αυτό της αξιοποίησης των νέων που έχει στο ψυγείο η Φώφη Γεννηματά και δεύτερον ότι οι προσθήκες για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μόνο μεταγραφές από το παλιό ΠΑΣΟΚ με φθορά και πολλά χιλιόμετρα.

Μαζί με αυτούς όμως και μετά την ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι υπήρξε συνάντηση πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ με έναν από τους πιο σημαντικούς αυτοδιοικητικούς που κατέβηκαν με την σημαία του ΚΙΝΑΛ.

Η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη και αν το συγκεκριμένο πρόσωπο βρεθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το φθινόπωρο θα σημαίνει ότι ικανοποιήθηκαν και οι δύο πλευρές από τους όρους που μπήκαν στο τραπέζι.

Μένει να δούμε πότε θα μάθει τα μαντάτα και η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ που είχε την ευκαιρία να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο πρόσωπο και επέλεξε να μην το κάνει.

Facebook Comments

Τελευταια από Παραπολιτικά

Go to Top