ΑρχικήΠαραπολιτικάΤο Power of love πάει... Πάντειο!

Το Power of love πάει… Πάντειο!

Τι σχέση μπορεί να έχει μία παίκτρια του power of love με ένα καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου; Και ο νικητής του πρώτου Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος με τον εκδημοκρατισμό της επιτυχίας;

Είναι όλοι συμμετέχοντες και ομιλητές σε εκδήλωση που οργανώνει αύριο ο σύλλογος πτυχιούχων του Παντείου στην αίθουσα Σάκης Καράγιωργας. Το θέμα της εκδήλωσης είναι talent & reality Shows κοινωνικές και οικονομικές συνιστώσες. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το θέμα που θα αναπτύξει η Δέσποινα Χρονάκη επιστημονική συνεργάτης του τμήματος επικοινωνίας του Παντείου με θέμα «έχεις ταλέντο στην σχέσεις ; power of love η κατασκευή της ερωτικής και σεξουαλικής σχέσης σε reality αγάπης.

Στην ημερίδα μαζί με τους καθηγητές πανεπιστημίου θα παρέμβουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος νικητής του Survivor 1 ο Λούκας Γιώρκας νικητής του πρώτου X Factor, η Άννα Τσακουρίδου παίκτρια του Next Top Model, η Έλενα Πολυχρονόπουλου παίκτρια του power of love και ο Τιμολέων Διαμαντής νικητής του Master Chef 4. Μάλιστα την εκδήλωση θα χαιρετήσει και ο Νίκος Μπακουνάκης καθηγητής στο τμήμα επικοινωνίας του Πάντειου.

Με έντονο τρόπο αντέδρασε για την εκδήλωση που θα γίνει αύριο η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού της καθημερινότητας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

«Θα χαιρετίσει ο Νίκος Μπακουνάκης την παίκτρια του power of love; Είναι προσβλητικό για ένα πνευματικό ίδρυμα ακόμα και αν υπαρχει επιστημονικό ενδιαφέρον μέσα στις αίθουσες του να έρχονται ατομα με μιμητική επικινδυνότητα, άτομα τα οποία πολλές φορές έχουν και άσχημη κατάληξη καθώς μετά την δημοσιότητα ακολουθεί η πτώση και η κατάπτωση. Είναι λούμπεν το όλο θέμα. Άντε μετά να μαζέψεις όλους αυτούς αν θα θέλουν να γίνουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές» .