Νέες μπίζνες για τον Χάρι και την Μέγκαν – Αποκαλύψεις σε εκδήλωση της JP Morgan

στην Κόσμος
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν παρευρέθηκαν σε μια εκδήλωση που οργάνωσε η αμερικανική τράπεζα JP Morgan στο Μαϊάμι της Φλόριντα, χθες Πέμπτη, έγινε γνωστό από μια πηγή από τα βρετανικά ανάκτορα.

Πρόκειται για μια από τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις του ζευγαριού, μετά την παραίτησή από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Η πηγή ανέφερε ότι ο Χάρι εκφώνησε μια ομιλία στην εκδήλωση, χωρίς να είναι γνωστό εάν πληρώθηκε για αυτό.

Μία εκπρόσωπος τύπου των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά. Ούτε η JP Morgan ανταποκρίθηκε στο αίτημα να σχολιάσει.

Η παρουσία του ζευγαριού στην εκδήλωση έλαβε χώρα έναν μήνα αφού ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά καθήκοντα και ότι σκοπεύουν να περνάνε περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική.

Ο Χάρι παρουσιάστηκε από τη Μέγκαν στη σκηνή. Την Μέγκαν την καλωσόρισε στη σκηνή η παρουσιάστρια Gayle King. Πηγές αναφέρουν ότι η Μέγκαν είπε λίγα λόγια «για την αγάπη της για τον σύζυγό της».

Στη συνέχεια ο Χάρι μίλησε για την αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας που του δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο 1 Hotel South Beach στο Μαϊάμι. Ο Bob Kraft, ο Alex Rodriguez και ο Magic Johnson ήταν μεταξύ των ομιλητών.

Πιστεύεται ότι είναι η πρώτη επαγγελματική εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν από τότε που εγκατέλειψαν την βασιλική οικογένεια πριν από δύο εβδομάδες. Ειδικοί της αγοράς λένε ότι τα έσοδα της Μέγκαν θα μπορούσαν να φτάσουν τα 100 εκατομμύρια δολάρια φέτος.

Facebook Comments

Τελευταια από Κόσμος

Go to Top