ΑρχικήΕπικαιρότηταΒίντεο - ντοκουμέντο από την φονική συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας

Βίντεο – ντοκουμέντο από την φονική συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας

Δόθηκε στην δημοσιότητα βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, η οποία είχε σαν συνέπεια τον θάνατο ενός 23χρονου Αφγανού και τον τραυματισμό ενός 25χρονου ομοεθνή του.

Στο βίντεο διακρίνεται ο πανικός που έχει προκληθεί από τη συμπλοκή και τους συμμετέχοντες σε αυτή, να τρέχουν, με ξύλα και άλλα αντικείμενα στα χέρια τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 13 προσαγωγές και εξετάζει ποιες από αυτές θα μετατραπούν σε συλλήψεις και ποιοι από τους εμπλεκόμενους θα μείνουν ελεύθεροι.

Σημειώνεται δε ότι στην περιοχή της συμπλοκής εντοπίστηκαν 13 κάλυκες και δυο σφαίρες από πυροβόλο όπλο, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες για να εξάγουν περισσότερα στοιχεία.

https://www.youtube.com/watch?v=auUdPZxv2rE

Τι είχε συμβεί νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας

Η αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια και πυροβολισμούς, μεταξύ Αφγανών, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 12:50 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς στο κέντρο της Αθήνας.

Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 23χρονου Αφγανού,  ενώ ένας ακόμα επίσης Αφγανός, είναι σοβαρά τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Παράλληλα, υπήρχουν και άλλα άτομα που έχουν τραυματιστεί και τα οποία τράπηκαν σε φυγή για να μη συλληφθούν, ενώ η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας κάνει λόγο για  ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.