Υπέροχη πρωτοβουλία Μπακογιάννη – Η Πρωτοψάλτη σε συναυλία με φορτηγό στην Αθήνα!

9 mins read

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δινει μια διαφορετική και απρόσμενη συναυλία, τηρουμένων των αποστάσεων λόγω κορωνοϊού, πάνω σε ένα φορτηγό που πέρασε από στενά και γειτονιές της Αθήνας.

Η «συναυλία εν κινήσει» πάνω στο ανοικτό μέρος του φορτηγού ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη».

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Κ. Μπακογιάννης: «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!».

https://www.instagram.com/p/B_ZbsNHlfKp/?utm_source=ig_embed

Λίγο αργότερα και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανέβασε live βίντεο στο Facebook:

https://www.facebook.com/AlkistisProtopsaltiOfficial/videos/547293219262651

https://www.facebook.com/AlkistisProtopsaltiOfficial/videos/2497447963901618

https://www.facebook.com/AlkistisProtopsaltiOfficial/videos/2497447963901618

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι το φορτηγό θα περάσει και θα σταθεί μπροστά από νοσοκομεία αναφοράς όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού, λέγοντας ότι «Μένουμε σπίτι παραμένουμε αισιόδοξοι. Να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό κέφι. Ένα φορτηγό γεμάτο τραγούδια γεμίζει την πόλη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Πρωτοψάλτη και την ομάδα της. Θα κάνει τον γύρο όλης της Αθήνας. Θα σταθεί στα νοσοκομεία, στον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για εμάς».

Facebook Comments