ΑρχικήΕπικαιρότηταΘρίλερ στην Πεντέλη: Αυτοκτόνησε η 48χρονη - Έπασχε από ανίατη αρρώστια

Θρίλερ στην Πεντέλη: Αυτοκτόνησε η 48χρονη – Έπασχε από ανίατη αρρώστια

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την 48χρονη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη στο 4ο χιλιόμετρο ανάμεσα σε Πεντέλη και Νέα Μάκρη.

Δίπλα στη γυναίκα βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό κάτι που δείχνει πως η γυναίκα αποφάσισε να βάλει με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή της, κι γι αυτό αυτοπυρπολήθηκε.

Η 48χρονη έπασχε από ανίατη αρρώστια και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, ενώ άφησε σημείωμα στην οικογένειά της, από την οποία ζητάει συγγνώμη για αυτή της την κίνηση.

H επιχείρηση εντοπισμού της 

Πυροσβέστες, που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού της, τη βρήκαν σήμερα, στις 8:30, νεκρή έξω από το αυτοκίνητό της, στο 4ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Πεντέλης- Νέας Μάκρης.

Η επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ξεκίνησε στις 03.00 μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έγινε από τους συγγενείς της γυναίκας στην αστυνομία.

Προηγήθηκε ο εντοπισμός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στο 4 χλμ. της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης από πυροσβέστες που μετέβησαν στην περιοχή για άλλο συμβάν και τους προκάλεσε εντύπωση το σταθμευμένο όχημα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Αστυνομία ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.