Το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

13 mins read

Ένα ακόμη ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα κριθεί στο γήπεδο των καναλιών Novasports!

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 19:30 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το ΟΑΚΑ το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 23η αγωνιστική. Από τις 17:40 θα ζήσουν τον παλμό του ντέρμπι με το Pre Game Show της εκπομπής «Η Ώρα των Πρωταθλητών» από το γήπεδο με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post Game Show της εκπομπής « Η Ώρα των Πρωταθλητών» με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και τις αναμετρήσεις Πανιώνιος – Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης – Άρης.

Game History: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν των δύο ομάδων με τις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων τους από το 1995 μέχρι και σήμερα. Το Game History: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, το οποίο επιμελήθηκε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 6/2 (23:00) στο Novasports3HD και θα προβληθεί επίσης την Παρασκευή 7/2 (17:00) στο Novasports1HD και το Σάββατο 8/2 (13:30) στο Novasports5HD. Τα highlights των αναμετρήσεων τους από το 1995 μέχρι και σήμερα είναι διαθέσιμα και στο κανάλι του Novasports στο YouTube, στο www.Novasports.gr/youtube

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την Κ19 στο WEB TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube

Παράλληλα, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 12:00 θα μεταδοθεί στο Web TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα υποδομής Κ19. Λίγο πριν από τις μεγάλες μάχες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, διεξάγονται τα ντέρμπι για το πρωτάθλημα υποδομής κάτω των 19 ετών. Όλοι οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα ντέρμπι της κατηγορίας Κ19 μέσα από τις μεταδόσεις των παιγνιδιών που γίνονται απευθείας από το Web TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YoυTube.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα