Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου

στην Επικαιρότητα
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στην Εντατική του Ιπποκρατείου, καθώς η υγεία του φαίνεται ότι κλονίστηκε περαιτέρω μετά τον θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. ‘’Ιπποκράτειο’’ Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

Νωρίτερα

Ο τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου με πνευμονικό οίδημα.

Μέχρι στιγμής,  οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι η κατάσταση του είναι σοβαρή και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που κρίνονται αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί.

Είναι πολύ πιθανό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, να αντιμετώπισε σοβαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου και οι θεράποντες ιατροί πιθανότατα θα κάνουν ανακοινώσεις αργότερα για την πορεία της υγείας του ασθενούς.

Facebook Comments

Τελευταια από Επικαιρότητα

Go to Top