Τι είπε η Κοτανίδου για την κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

8 mins read

Για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος εισήχθη σήμερα το πρωί της Πέμπτης στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Ευαγγελισμού, μίλησε η διευθύντρια της Α’ ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» Αναστασία Κοτανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που νοσηλεύεται από το πρωί στον «Ευαγγελισμό» καθώς νοσεί από κορωνοϊό, η κ. Κοτανίδου δήλωσε ότι «η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, για αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, υπό στενή παρακολούθηση».

Η κυρία Κοτανίδου επεσήμανε ότι ο λόγος της εισαγωγής του Αρχιεπισκόπου ήταν αφενός η προχωρημένη ηλικία του και αφετέρου τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όσον αφορά στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο που επίσης νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, η κατάστασή είναι σταθερή και υπάρχει η ελπίδα, ότι τις επόμενες ημέρες θα καταφέρει να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση.

«Είναι σταθερή η κατάστασή του», τόνισε η κα Κοτανίδου και συμπλήρωσε: «ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα τα καταφέρει να εξέλθει από τη μονάδα. Είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα που αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση».

Facebook Comments