ΑρχικήΕπικαιρότηταΘρασύτατος ο Κασιδιάρης: Παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Θεμιστοκλή και τον...

Θρασύτατος ο Κασιδιάρης: Παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Θεμιστοκλή και τον Κολοκοτρώνη

Στην τελική ευθεία φαίνεται να είναι η δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς το μόνο που μένει πλέον είναι οι ανακοινώσεις του δικαστηρίου επί των προτάσεων της εισαγγελέως για την επιβολή των ποινών στους καταδικασθέντες. Ωστόσο, ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεπέρασε κάθε όριο.

Πιο συγκεκριμένα, έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Κολοκοτρώνη και να εμφανίζει τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής ως συνέχεια αγώνων του ιστορικού παρελθόντος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε στο twitter:

«Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα – από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα – φυλακίζονται, εξορίζονται, δολοφονούνται. Από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη, είναι Τιμή να συνεχίζεις αυτή τη μακρά Παράδοση Αγώνων και Αυτοθυσίας για την Πατρίδα».

Για την ακρίβεια πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του Κασιδιάρη ενός εκ των μελών του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης επί της πρότασης για τις ποινές, η οποία αν υιοθετηθεί από το δικαστήριο, θα τους οδηγήσει για αρκετά χρόνια στη φυλακή.

Ουσιαστικά οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Ματθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Παππάς, Γερμενής και ο Λαγός, εφόσον γίνει δεκτή η πρόταση της εισαγγελέως θα οδηγηθούν στη φυλακή για να εκτίσουν 13 χρόνια.