ΑρχικήΕπικαιρότητα«Ράδιο Αρβύλα» : Κυκλοφόρησε το νέο «συλλαβιστικό» τρέιλερ (video)

«Ράδιο Αρβύλα» : Κυκλοφόρησε το νέο «συλλαβιστικό» τρέιλερ (video)

Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει μέσω διαδικτύου και έτσι βομβαρδίζει το τελευταίο διάστημα τους φανατικούς της εκπομπής με βιντεάκια και teaser.

Μετά την επεισοδιακή ρήξη με τον ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» αποφάσισαν να επιχειρήσουν να έρθουν σε επαφή  με τους φίλους της εκπομπής μέσω διαδικτύου. Το πρώτο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα», Online, ήταν μια σειρά από βίντεο, όλα αφιερωμένα στο GNTM.

Το επόμενο βήμα για τους «Ράδιο Αρβύλα» είναι να επιστρέψουν ζωντανά στους δέκτες, αυτή τη φορά μέσω Livestream από το επίσημο κανάλι της εκπομπής στο Youtube. Κάπως έτσι και με στόχο να αυξήσουν τους συνδρομητές στο κανάλι τους, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του στο «Ράδιο Αρβύλα» βομβαρδίζουν καθημερινά με νέο υλικό τους χρήστες.

Το νέο τρέιλερ του «Ράδιο Αρβύλα»

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ετοίμασαν ένα νέο τρέιλερ για την πρεμιέρα τους, χωρίς, όμως, να δίνουν κάποια ημερομηνία για την πρώτη ζωντανή εκπομπή τους στο διαδίκτυο.

Σε αυτό το τρέιλερ, οι παρουσιαστές, αλλά και οι συνήθεις ύποπτοι Κωστάκης και «Πασοκτζής» φορούν μαύρα μπλουζάκια και μαύρα γυαλιά. Ο Αντώνης Κανάκης δίνει στον «Πασοκτζή» το κείμενο που πρέπει να εκφωνηθεί και εκεί ξεκινούν τα… προβλήματα.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησαν στο YouTube: