Πρόβλημα στον αγωγό νερού Σαλαμίνας-Αίγινας – Μοιάζει με δολιοφθορά

7 mins read

Ενώ, το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια βρίσκεται στην τελική του φάση και έχει ήδη ποντιστεί ο αγωγός και τα ρυμουλκά με τις γερανοφόρες μαούνες που εκτελούν το έργο δουλεύουν πυρετωδώς, ξαφνικά τις προηγούμενες εβδομάδες εντοπίστηκε ένα πρόβλημα για το οποίο οι υπεύθυνοι των εργασιών πόντισης του σωλήνα λένε ότι μοιάζει με δολιοφθορά.

Σύμφωνα με το Κανάλι Ένα, σε ένα σημείο του αγωγού, σε βάθος εννιακοσίων μέτρων, ανοικτά της Ψυττάλειας εντοπίστηκαν τρύπες στον σωλήνα και μάλιστα στο βυθό της θάλασσας δίπλα από τον αγωγό λέγεται ότι βρέθηκε και το τρυπάνι που είχαν χρησιμοποιήσει εκείνοι που άνοιξαν τις τρύπες!

Αυτό σημαίνει πως κάποιοι, που θέλουν να εμποδίσουν το έργο για δικούς τους λόγους, πήγαν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά. Το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα, αλλά είναι σίγουρο ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις και φυσικά το θέμα θα πάει στη Δικαιοσύνη.

Η καθυστέρηση που θα προκύψει εξαιτίας αυτού δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί, όπως επίσης και το πρόσθετο κόστος που θα υπάρξει.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα