ΑρχικήΕπικαιρότηταΠέθανε πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πέθανε πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ηλικία 62 μόλις ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Ρίζος γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1958 στο Σουφλί.

Ήταν ιατρός Ακτινολόγος του ΕΣΥ Κ.Υ Σαπών.Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου. Επί εικοσαετία υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ. Τεως Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θράκης

Στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 όπως και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 εξελέγη μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Έβρου. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής Έβρου, λαμβάνοντας 2.733 ψήφους και τερματίζοντας στην 5η θέση, χωρίς να εκλεγεί.

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη

Αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Ρίζο. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019. Εξαιρετικός άνθρωπος, σπουδαίος αγωνιστής, καλός φίλος. Θα μας λείψουν οι ατάκες και τα ευρηματικά αστεία του. ‬

https://www.facebook.com/zachariadiscostas/posts/1655435314610518

Η ανάρτηση της εκπροσώπου της ΝΔ, Έλενα Σώκου

Τον γνώρισα μάχιμο συνδικαλιστή στον χώρο της υγείας. Εγώ νεαρή ρεπόρτερ και εκείνος μια από τις πιο ευγενικές φιγούρες που είχα συναντήσει. Ένας άνθρωπος πράος αλλά και μαχητικός πάντα με τον αέρα της ευγένειας, έδινε τις δικες του μαχες από διαφορά μετεριζια. Τα τελευταία χρόνια έδινε τη μέγιστη μάχη. Τι και αν καθόταν σε βουλευτικά έδρανα. Τον συναντούσα κυρίως στα αεροδρόμια. Μπρος πίσω Αθήνα. Πάντα με την γλυκιά του κουβέντα παρά τον προσωπικό του αγώνα. Τι και αν ημασταν σε διαφορετικούς κομματικούς χώρους; Σήμερα έφυγε ο Φιλος μας Δημητρης Ρίζος!
Αλήθεια πονάει η ψυχή μου.
Καλή δύναμη στους οικείους του. Καλό ταξίδι Μιμη! Ένα τσιγάρο δρόμος…