ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα: Δεκάδες πιστοί σε εκκλησία - Τα πρόστιμα έπεσαν «βροχή»

Πάτρα: Δεκάδες πιστοί σε εκκλησία – Τα πρόστιμα έπεσαν «βροχή»

Δεκάδες πιστοί συνέρρευσαν το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, κάτι που προκάλεσε εντάσεις με την αστυνομία και κόσμο που βρισκότανε στα μπαλκόνια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tempo.gr, αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν νωρίς στο Ιερό Ναό μετά από πρόσκληση του ιερέα για να κοινωνήσουν και να λάβουν αντίδωρο.

Αποτέλεσμα ήταν να φτάσει αστυνομία στο σημείο και να προκληθεί ένταση, δεδομένου ότι πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και άλλοι φωναζαν, άλλοι διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Τελικά η ένταση τερματίστηκε με τους αστυνομικούς οι οποίοι «έκοψαν» πρόστιμα, καθώς πολλοί πολίτες δεν είχα βεβαίωση εξόδου. Ο Ιερός Ναός έκλεισε αμέσως και οι πιστοί έφυγαν.