Πάρτι και ΜΑΤ στην Αγία Παρασκευή – Εκατοντάδες άτομα με μπύρες, σοβαρά επεισόδια

12 mins read

Το βράδυ της Τρίτης, το δεύτερο μετά την άρση των μέτρων, εκτυλίχθηκαν επεισόδια στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, άγνωστος αριθμός ατόμων συγκεντρώθηκε στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου, με αποτέλεσμα να επέμβει στο σημείο η Αστυνομία για να τους απομακρύνει, καθώς η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων ισχύει ακόμη.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, περίπου 400 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και έπιναν, αλλά μόλις είδαν αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο άρχισαν να πετούν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες, με τις αρχές να αντιδρούν με ρίψη χημικών.

Τα πράγματα ξέφυγαν περισσότερο, με τους νεαρούς να πετούν πέτρες και μολότοφ και να βάζουν φωτιά ακόμη και σε κάδους στην οδό Ελβετίας. Η ένταση εξομαλύνθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

https://www.facebook.com/vasilis.mylonakis/videos/3360097667334764/?t=10

Καταγγελίες από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

Ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς,  ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, κατήγγειλε πως η πλατεία «έχει γίνει άβατο» εδώ και πολλά χρόνια και έκανε λόγο ακόμη και για διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε  «Είχαμε μέχρι πρότινος το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και όχι μόνο. Αυτοί που συγκεντρώνονταν, εκτός ελαχίστων νεαρών από την Αγία Παρασκευή, οι υπόλοιποι έρχονταν από άλλες περιοχές Σπάτα, Παιανία, Χαλάνδρι, Αιγάλεω, Γλυκά Νερά, Νέα Ιωνία και πάει λέγοντας Είναι ωραία η πλατεία μας και την αγάπησε όλη η Αττική ή έχουμε καλή πραμάτεια; Μάλλον το δεύτερο», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι τα δυο τελευταία βράδια μαζεύτηκαν στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη περισσότερα από 800 άτομα.

Τονίζει δε «Είμαι υποχρεωμένος , εκ της θέσεως μου να ζητήσω αύριο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να προστατεύσει την πόλη μας από την ευρύτατη διακινηση ναρκωτικών και την εξάπλωση του κορονοϊού».

https://www.facebook.com/vasilis.zorbas.3/posts/3289047677796774

Facebook Comments

Τελευταία Νέα