ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ η «Κελέση» - Καταθέτει την Δευτέρα μετά τον «Σαράφη»

Παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ η «Κελέση» – Καταθέτει την Δευτέρα μετά τον «Σαράφη»

Η προστατευόμενη μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέση», μετά τον «Μάξιμο Σαράφη» προσήλθε στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο αρμόδιο τμήμα προστασίας μαρτύρων.

Εκεί, της επιδόθηκε το ένταλμα βίαιης προσαγωγής της κι ορίστηκε πως θα καταθέσει στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτήριο της ΓΑΔΑ.

Νωρίτερα

Η προστατευόμενη μάρτυρας για την υπόθεση Novartis με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση», σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με το αρμόδιο Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων και ανακοίνωσε ότι βρίσκεται καθ΄ οδόν για την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Μία ημέρα μετά την διαβεβαίωση του Αρείου Πάγου ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίον θα καταθέσουν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, η «Κελέση», με τον έτερο προστατευόμενο μάρτυρα «Μάξιμο Σαράφη», εμφανίζεται στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.

Την Δευτέρα η κατάθεση «Σαράφη»

Την εξέταση του «Μάξιμου Σαράφη» υπό τις οδηγίες που έδωσε ο Αρειος Πάγος, δρομολογεί η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την ερχόμενη Δευτέρα στις 4 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της επιτροπής της Βουλής, τα μέλη της θα συνεδριάσουν την Δευτέρα στις 11 το πρωί προκειμένου να αξιολογήσουν τις νέες εξελίξεις. Εκτός απροόπτου η πλειοψηφία θα ακολουθήσει τις υποδείξεις του Αρείου Πάγου