ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαραδόθηκε ο ντελιβεράς που δολοφόνησε τον ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στην Θεσσαλονίκη

Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που δολοφόνησε τον ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στην Θεσσαλονίκη

Παρουσιάστηκε και παραδόθηκε στις αρμόδιος αρχές ο 32χρονος που δολοφόνησε 45χρονο ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στην Θεσσαλονίκη. Συνεργοί του ήταν τα τρία αδέρφια του, δύο εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε απολύσει το νεαρό ντελιβερά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τους συνεργούς του οι οποίοι είναι τα αδέρφια του. Το ένα από αυτά είναι ανήλικο (17 χρονών) ενώ τα άλλα 2 είναι 20 και 37 χρονών. Εκτός από τον 37χρονο, οι άλλοι 3 έχουν πλέον συλληφθεί. Ο 20χρονος συνελήφθη στην Τούμπα και ο 17χρονος στην Αθήνα.

Εις βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 13 και 15 ετών. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος δηλωνει: «Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου, συντετριμμένη από την αναπάντεχη, προμελετημένη και εν ψυχρώ δολοφονία του, τελεσθείσα από κοινού από 4 δράστες, επιθυμεί να γίνει αποδεκτή η αυτονόητη απολύτως ανθρώπινη επιθυμία της για ιδιωτικότητα στις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ