Οι Anonymous Greece «χτύπησαν» τουρκικές ιστοσελίδες

10 mins read

Στο στόχαστρο των Anonymous Greece βρέθηκαν τουρκικές ιστοσελίδες, μετά το χθεσινό «χτύπημα» Τούρκων χάκερς σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες.

«Όπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση. Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούρια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο. Εμείς τώρα θα δείξουμε τι έχουμε χτυπήσει μέσα σε λίγες ώρες», αναφέρουν στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece.

Η λίστα με τις ιστοσελίδες που «χτυπήθηκαν» όπως υποστηρίζουν:

  1. 112 Emergency Call number
  2. Sabah Email Service
  3. Hurriyer Email Service
  4. 112 Emrgency Email Service
  5. Turkish Police ( EGM ) Email Service
  6. Saglik Email service
  7. Ekonomi Email service
  8. Enerji Email service
  9. SIP-VOIP of Turkish Enerji
  10. MIT Email service

Τούρκοι χάκερ «χτύπησαν» ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες

Υπενθυμίζεται  ότι,  χθες, «θύματα» κυβερνοεπιθέσεων έπεσαν ελληνικές ιστοσελίδες, «θύματα» κυβερνοεπιθέσεων έπεσαν ελληνικές ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες της ΕΥΠ, της ελληνικής βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του χρηματιστηρίου, του υπουργείου Οικονομικών κ.α.

Την κυβερνοεπίθεση επιβεβαίωσε και η κυβέρνηση, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκπονήθεί σχέδιο για την θωράκιση από τέτοιου είδους επιθέσεις.

Μιλώντας στο OPEN, ο υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης ανέφερε για το θέμα: «Πρόκειται για συντονισμένη επίθεση. Αφορά πολλαπλή ταυτόχρονη πρόσβαση στις ιστοσελίδες. Είναι από διάφορες προελεύσεις. Εχουν ληφθεί ισχυρά αντίμετρα. Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Η ελληνική κυβέρνηση αναβάθμισε τα ζητήματα και ήδη βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβουμε την αναβάθμιση όλων των υποδομών. Δεν υφίσταται κανένα θέμα για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα». 

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα