ΑρχικήΕπικαιρότηταΝεκρός ο Έλληνας ομογενής – «Είμαι αθώος» έγραψε στο σημείωμα της αυτοκτονίας...

Νεκρός ο Έλληνας ομογενής – «Είμαι αθώος» έγραψε στο σημείωμα της αυτοκτονίας του

Κατέληξε ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Μπρονξ, ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις, ο Ντούλος έχασε τη ζωή του στις 17:22, ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρός και μόνο από θαύμα θα επανερχόταν.

Ο 52χρονος αυτοκτόνησε, την Τρίτη, στην κωμόπολη Φάρμινγκτον της πολιτείας Κονέκτικατ, αφήνοντας σημείωμα στο οποίο δήλωνε ότι είναι αθώος. Το σημείωμα εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές ερευνώντας το σπίτι του την Πέμπτη στην προσπάθειά τους να βρουν νέα αποδεικτικά στοιχεία που να πιστοποιούν την ενοχή ή μη του επιχειρηματία.

Ο δικηγόρος του Ντούλος, Νορμ Πάτις, ισχυρίστηκε την Τρίτη ότι όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν τον πελάτη του, ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία περιήλθε: «Ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα πως θα αυτοκτονούσε. Αντιμετωπιζόταν, όμως, από τον κόσμο, ως ο άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του. Το βάρος αυτό είναι ασήκωτο. Το μήνυμά μου σε όσους του προσάπτουν δολοφονία: ντροπή σας».

Την ήμερα που σημειώθηκε η απόπειρα αυτοκτονίας, ο Ντούλος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο, με την αναμενόμενη απόφαση να προβλέπει εκ νέου φυλάκιση.