Μια μαύρη Corvette παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο στη Γλυφάδα (video)

8 mins read

Η Τροχαία ταυτοποίησε το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη 25χρονου μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, τη μοιραία νύχτα ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε πρώτα πάνω σε ΙΧ που οδηγούσε ένας 32χρονος και ακολούθως στη μηχανή του 25χρονου. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ενώ ο υπαίτιος του δυστυχήματος εγκατέλειψε το θύμα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν μία μαύρη Corvette και πλέον είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της, έτσι ώστε να εξακριβωθεί αν στο τιμόνι βρισκόταν ο κάτοχός της ή κάποιος άλλος.

Είχε προηγηθεί η δραματική παράκληση του πατέρα του θύματος για οιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού.

«Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες “τι έχω κάνει;”.Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε…», ανέφερε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Αlpha, καλώντας όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα να βγει μπροστά και να μιλήσει.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.

Facebook Comments