Μητέρα που κόλλησε κορωνοϊό: «Στηρίζω την κατάληψη σχολείου, δεν είναι για τη μάσκα» (video)

στην Επικαιρότητα
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό ότι μητέρα μαθητή στην Πάτρα προσβλήθηκε από κορωνοϊό, ενώ μέχρι προσφάτως φαινόταν ότι η ίδια συμμετείχε σε κατάληψη, επειδή τασσόταν κατά της μάσκας.

Ωστόσο, διευκρινίστηκε από την ίδια ότι οι μαθητές που κάνουν κατάληψη στο 2ο Λύκειο Πάτρας δεν είναι κατά της χρήσης μάσκας, αλλά κατά της χρήσης μάσκας ως μοναδικού μέτρου πρόληψης. Ζητούν δηλαδή και μάσκα να φορούν αλλά και οι τάξεις να μην έχουν πάνω από 15 μαθητές και να υπάρχουν οι κατάλληλες αίθουσες.

Και η ίδια η μητέρα λοιπόν δηλώνει πως δεν είναι αρνήτρια της μάσκας, όπως λανθασμένα γράφτηκε αρχικά, αλλά ίσα ίσα δεν την αποχωρίζεται!

Όπως ανέφερε μιλώντας στο OPEN, πήγε πριν πάει να κάνει το τεστ κορονοϊού να αφήσει χρήματα στο παιδί της στα κάγκελα του σχολείου.

Στην συνέχεια έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Δεν κάνουν καμία ενέργεια οι καθηγητές»

Τώρα οι μαθητές μαζί με τα υπόλοιπα αιτήματά τους καταγγέλλουν πως οι καθηγητές δεν έκαναν καμία ενέργεια αφού έμαθαν πως η μητέρα που πήγε από το σχολείο έχει κορωνοϊό.

«Δεν έμειναν σπίτι, ούτε έκαναν τεστ» , αναφέρει στο thebest,gr μαθητής του σχολείου, ο οποίος ζητά οι καθηγητές να μείνουν σπίτι τους μέχρι να κάνουν τεστ και να βγουν αρνητικά.

Σημειώνεται ότι το πρωί στο χώρο του σχολείου υπήρξε ένταση. Ο διευθυντής ζήτησε από τους καταληψίες να ανοίξουν τις πόρτες και να μπουν τα παιδιά μέσα.

Οι μαθητές ζητούν αίτημα την απολύμανση του χώρου ενώ φορούν μάσκες.

Σε καραντίνα μαθητές

Σύμφωνα πληροφορίες όταν πήρε το παιδί της από το σχολείο, μετέφερε με το αυτοκίνητό της και συμμαθητές του παιδιού για να τους πάει στα σπίτια τους. Τα παιδιά συνέχισαν τις επαφές και τις δραστηριότητές τους, μερικά από τα οποία είχαν και αθλητικές δραστηριότητες.

Από χθες οι μαθητές βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ κατά πληροφορίες, μερικοί έχουν κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό.

Facebook Comments

Τελευταια από Επικαιρότητα

Go to Top