ΑρχικήΕπικαιρότηταΜάθημα ανθρωπιάς από ταξιτζή στα Τρίκαλα: Παραδίδει άνευ αμοιβής φάρμακα σε ηλικιωμένους

Μάθημα ανθρωπιάς από ταξιτζή στα Τρίκαλα: Παραδίδει άνευ αμοιβής φάρμακα σε ηλικιωμένους

Με τον φονικό κορωνοϊό να έχει σπείρει την ανησυχία αλλά και το φόβο σε όλο τον κόσμο, τους ηλικιωμένους να αποτελούν κύριο στόχο και τον περιορισμό των μετακινήσεων να κρίνεται ζωτικής σημασίας, ένας οδηγός ταξί στα Τρίκαλα έρχεται να αποδείξει πως η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο είναι κάτι που οφείλουμε να μη λησμονούμε ειδικά σε κρίσιμες στιγμές.

Ο οδηγός ταξί με γνώμονα την αλληλοβοήθεια και τη στήριξη, με ανάρτησή του στο Facebook, ενημερώνει για την πρόθεση του να εξυπηρετήσει ηλικιωμένους της πόλης που δεν μπορούν να μετακινηθούν, πηγαίνοντας τους τα φάρμακά τους.

Δείτε την ανάρτησή του:

“Όσοι έχετε ή γνωρίζετε ανθρώπους τρίτης ηλικίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, τα οποία δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε, αναλαμβάνω (λόγω της εργασίας μου) την εξυπηρέτησή τους σε φαρμακευτικό υλικό χωρίς καμία ανταμοιβή. Η προσφορά μου ισχύει μόνο για όσους διαμένουν στην πόλη των Τρικάλων. Το τηλέφωνο μου είναι 6946064702. Επίσης μπορείτε να μου αποστείλετε και μέσω messenger το μήνυμά σας. Αλληλέγγυοι είμαστε όταν κάνουμε πράξεις και δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Ο άνθρωπος πάνω απ’ όλα…”