ΑρχικήΕπικαιρότηταΛύρας για Τατσόπουλο: Σα να πέφτει αυτοκίνητο σε τοίχο τρέχοντας με 200χλμ!

Λύρας για Τατσόπουλο: Σα να πέφτει αυτοκίνητο σε τοίχο τρέχοντας με 200χλμ!

Ο γνωστός συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ λιποθύμησε στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και υπεβλήθη σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται στην ΜΕΘ.

Μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός καθώς εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται στο πλατό ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας ο οποίος ήταν καλεσμένος για άλλο θέμα.

Ο γιατρός του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και του έκανε ανάνηψη ενώ το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε 15 λεπτά. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Γιάννης Λύρας.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε ότι κανονικά θα εμφανιζόταν στη χθεσινή εκπομπή. Ωστόσο λόγω των γεγονότων στη Μόρια η παρουσία του στο στούντιο αναβλήθηκε και προγραμματίστηκε για σήμερα. «Δε θα ήμουν σήμερα στο στούντιο αν είχε γίνει η χθεσινή εκπομπή» είπε.

Όπως εξήγησε ο Γιάννης Λύρας «έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα».

«Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από 10 λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο» είπε ο κ. Λύρας, τονίζοντας πως οι γιατροί πριν γίνουν πλαστικοί είναι εκπαιδευμένοι και στην ανάνηψη και στην σταθεροποίηση των ασθενών στα επείγοντα.

Μάλιστα παρομοίασε αυτό που συνέβη στον Πέτρο Τατσόπουλο «σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κύριος Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση».