Κρούσμα κορωνοϊού στο Υπουργείο Πολιτισμού

6 mins read

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού, όπως αποκάλυψε χθες η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη. Πρόκειται για κρούσμα του ιού όχι στην Κεντρική Υπηρεσία αλλά σε άλλη μικρή μονάδα του ΥΠΠΟ στην Αττική.

Όπως επεσήμανε η υπουργός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έκλεισε και απολυμάνθηκε άμεσα ο χώρος στον οποίο βρισκόταν ο υπάλληλος, ενώ επίσης μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα όλοι όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

“Υπάρχει ένα κρούσμα… Είναι σε υπηρεσία της Αττικής, σε μία μικρή μονάδα μεγαλύτερης υπηρεσίας της Αττικής. Αυτομάτως δώσαμε όλες τις οδηγίες και εφαρμόστηκαν το ίδιο λεπτό. Έκλεισε η υπηρεσία, όπως και ο χώρος που βρισκόταν, ήδη έχει απολυμανθεί. Υπάρχει προσωπικό ασφαλείας, το οποίο δεν στεγάζεται στον ίδιο χώρο, είναι εκτός από τον συγκεκριμένο χώρο. Βεβαίως μπήκαν σε καραντίνα όλοι όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, ακόμη και κάποιοι που είχαν έρθει σε επαφή μέρες πριν. Οι οδηγίες μας ήταν να μπουν όλοι σε καραντίνα” δήλωσε η υπουργός.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα