Κρούσμα κορωνοϊού στο γυμναστήριο Holmes Place στο Μαρούσι

7 mins read

Mε τα κρούσματα του κορωνοϊού στην χώρα να αυξάνονται και πλέον να ανέρχονται σε 89, είναι ένα από τα τελευταία επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αθήνα είναι μέλος γνωστού γυμναστηρίου στο Μαρούσι.

Το γυμναστήριο, Holmes Place, ενημέρωσε όλα τα μέλη με sms και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και ευχές για ταχεία ανάρρωση στο κρούσμα-μέλος του γυμναστηρίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους του club Αμαρουσίου με τον ιό COVID-19, θα θέλαμε καταρχάς να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, συνοδευόμενη από ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Βασική προτεραιότητα των Holmes Place, αποτελεί η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων και των μελών τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, που περιλαμβάνει: Διενέργεια άμεσης απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις του club Αμαρουσίου Για τον λόγο αυτόν, αύριο Τρίτη 10/3, το Club θα ανοίξει εκτάκτως στις 9:00π.μ.».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα