Κουκουλοφόροι κατέστρεψαν τα γραφεία της ΔΑΠ στο ΠΑΠΕΙ (photos & video)

8 mins read

Εισέβαλαν κουκουλοφόροι στο Πανεπιστήμιο Πειραιά σήμερα και κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, προκαλώντας σημαντικές φθορές. Φοιτητής καταγγέλλει ότι πρόκειται για τον Ρουβίκωνα χωρίς να έχει αποδειχθεί έως τώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης επεκράτησε ένταση, καθώς στην αίθουσα βρίσκονταν τρεις φοιτητές, μία κοπέλα και δύο αγόρια. Οι δράστες κατέστρεψαν τον εξοπλισμό των γραφείων της ΔΑΠ, ενώ παρολίγον να υπάρξει και τραυματισμός μίας φοιτήτριας όταν ένας δράστης αναποδογύρισε ένα τραπέζι.

«Προ ολίγου άτομα του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία της Δ.Α.Π. εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, έδειραν όποιον/α έβρισκαν μπροστά τους, προσπάθησαν να πετάξουν ένα παιδί από τον πρώτο όροφο στο κενό, έριξαν ένα τραπέζι πάνω σε μια κοπέλα, πέταξαν φέιγ βολάν και έφυγαν» τονίζει ο φοιτητής Α.Κ. στα «Φοιτητικά Νέα» που βρισκόταν όπως δηλώνει στο σημείο. Και συνεχίζει: «Κατά την διάρκεια των επεισοδίων η αστυνομία εκλήθη αλλά καθυστέρησε τόσο να δώσει σήμα από το κέντρο να παρέμβει γιατί χρειαζόταν πρώτα να συμπληρώσει η τηλεφωνήτρια τα στοιχεία στο σύστημα, αλλά και όταν το σήμα δόθηκε η αστυνομία άργησε να έρθει. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μας πληροφόρησαν πως ήρθαν από το Περιστέρι».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα