ΑρχικήΕπικαιρότηταΚοτανίδου: «Συγχαίρω το Action24, είστε πρωτοπόροι στα μέτρα»

Κοτανίδου: «Συγχαίρω το Action24, είστε πρωτοπόροι στα μέτρα»

H Επικεφαλής της Επιτροπής Συντονισμού των ΜΕΘ, Αναστασία Κοτανίδου, μίλησε στο Briefing του Action24 με τον Γιώργο Πιέρρο και δεν άφησε ασχολίαστες τις ασπίδες προσώπου που καθιέρωσε από χθες το κανάλι και για τους δημοσιογράφου στα τηλεοπτικά πλατό.
«Πρώτα ήθελα να σας συγχαρώ για τα τρομερά face skins που έχετε. Είσαστε πρωτοπόροι. Έχω εντυπωσιαστεί από αυτά τα οποία χρησιμοποιείτε, παρά το ότι είπαμε στην επιτροπή ότι αυτοί που είναι μεμονωμένοι στα πάνελ δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν μάσκα. Στην εκπομπή βλέπω ότι εσείς έχετε πάρει όλα τα μέτρα, τα οποία φαίνονται και εξαιρετικά», είπε με χαμόγελο η κ. Κοτανίδου.
Η κ. Κοτανίδου τόνισε ότι κανονικά όλοι όσοι πηγαίνουν σε πάνελ και ιδίως στις πρωινές εκπομπές πρέπει να κάνουν χρήση μάσκας: «Στην επιτροπή το έχουμε πάρει απόφαση ότι όλοι που πηγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ, ειδικά όταν δεν κρατάνε αποστάσεις, ειδικά στα λεγόμενα πρωινάδικα πρέπει οπωσδήποτε να φοράνε μάσκες γιατί δεν γίνεται να είναι ένας πάνω στον άλλον να χορεύουν και να μη φοράνε μάσκες»,