Κορωνοπάρτι – πρόκληση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (video)

στην Επικαιρότητα
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Κορωνοπάρτι, εν μέσω καραντίνας και απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού, αποφάσισε να κάνει ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων κ. Δημήτριος Βερβεσός.

Την μέρα που η χώρα κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ με 72 νεκρούς  από κορωνοϊό, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θεώρησε πρέπον να προσκαλέσει φίλους και συνεργάτες του και να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Image

Μάλιστα, το πάρτι φέρεται να έγινε εντός του χώρου των γραφείων του ΔΣΑ, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας και με αναμμένα τσιγάρα.

Image

Μεταξύ μάλιστα των παρευρισκόμενων φέρονται να ήταν ο Πρόεδρος και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΑΝΔΑ (Ένωση Νέων Δικηγόρων), Μαρίνος Μαρίνης και Γιάννης Αβαρκιώτης αντίστοιχα.

Μπογδάνος: «Αποστροφή!»

Το θέμα σχολίασε με ανάρτηση του στο Twitter, συνοδεύοντας την και με σχετικές φωτογραφίες, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπογδάνος έγραψε:

«Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος.

«Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. 

«Αποστροφή!»

H απάντηση του Δ. Βερβεσού

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, έδωσε την δική του απάντηση για το γενέθλιο πάρτι με σαμπάνιες και χωρίς μάσκες εν μέσω lockdown.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από συνεργάτες του, ο κ. Βερβεσός υποστηρίζει ότι δεν έγινε κανένα πάρτι. «Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» αναφέρει προσθέτοντας ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα!

«Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα» υποστηρίζει ακόμη, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι τον στοχοποίησαν.

Η δήλωση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

Facebook Comments

Τελευταια από Επικαιρότητα

Go to Top