ΑρχικήΕπικαιρότηταΚορωνοϊός: 25 νεκροί στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: 25 νεκροί στην Ελλάδα

Στους 25 έφθασε ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από τον φονικό κορωνοϊό, καθώς μόνο σε λίγες ώρες έφυγαν από τη ζωή τρεις άνθρωποι.

Λίγο νωρίτερα

Ο αριθμός των θυμάτων από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα αυξάνεται, καθώς πέθανε 64χρονος από τη Δαμασκηνιά.

Πλέον τα θύματα στη χώρα μας από τον κορωνοϊό είναι πλέον 24, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος που ήταν θετικός στον ιό, όμως προηγούμενες ημέρες είχε δείξει κάποια σημάδια ανάκαμψης, τελικά όμως δεν τα κατάφερε.

46χρονος στρατιωτικός το 23ο θύμα

Ο 23ος νεκρός ήταν στρατιωτικός του Δ΄ Σώματος Στρατού που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Υπέκυψε σήμερα το πρωί και ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τον διοικητή του στην αναφορά στην μονάδα του στην Ξάνθη πριν από λίγο.

Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορωνοϊού. Έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, είχε καταλήξει ένα ακόμη άτομο από κορωνοϊό, ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο. Λόγω των ανησυχητικών δεδομένων από τη συγκεκριμένη περιοχή της Ξάνθης, ολόκληρος ο ορεινός οικισμός έχει τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες.