ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαθαρά Δευτέρα: Τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοικτά

Καθαρά Δευτέρα: Τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοικτά

Τι αν μόνο μια ημέρα μας χωρίζει από την Καθαρά Δευτέρα, και οι περισσότεροι έχουν εφοδιαστεί τα απαραίτητα για το αυριανό τραπέζι, ωστόσο υπάρχουν και μερικοί που είναι της τελευταίας στιγμής και ανησυχούν για το ποια καταστήματα θα είναι αύριο ανοικτά αλλά και ποιο θα είναι το ωράριο λειτουργίας τους.

Όσοι μένουν στην πρωτεύουσα και θέλουν για το αποψινό τραπέζι να προμηθευτούν κρέας ή και ψάρι , ό,τι τρώει ο καθένας , ανοικτά θα είναι το βράδυ της Κυριακής (01/03/2020), τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, η ψαραγορά στη Βαρβάκειο και η Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη.

Τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη (ΟΚΑΑ) θα μείνουν ανοικτά σήμερα, Κυριακή 1-3-2020, με ωράριο έως τις 12 τη νύχτα, ενώ θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 6 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 2-3-2020 και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Και επειδή τα σαρακοστιανά έχουν την τιμητική τους, αύριο, Καθαρά Δευτέρα η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα μείνει ανοικτά από απόψε στις 21.οο και συνεχώς μέχρι τις 2 το μεσημέρι της αυριανής ημέρας.

Ανοιχτά θα είναι, επίσης, και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι για να προμηθευτεί όποιος θέλει την παραδοσιακή λαγάνα αλλά και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Όμως, σε ό.τι αφορά στα σούπερ μάρκετ, αυτά παραμένουν κλειστά στην Αθήνα.