ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαρέ-καρέ η επίθεση στον αστυνομικό - 4 οι τραυματίες αστυνομικοί στη Νέα...

Καρέ-καρέ η επίθεση στον αστυνομικό – 4 οι τραυματίες αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη (video)

Βίντεο δείχνει καρέ-καρέ όσα έγιναν στην Νέα Σμύρνη, όπου σημειώθηκαν τα θλιβερά επεισόδια με την πορεία πολλών εκατοντάδων νεαρών, μέχρι την στιγμή που διαλύονται απότομα γιατί πλησιάζουν οι αστυνομικοί.
Φαίνονται δέκα μηχανές και ο άτυχος 24χρονος αστυνομικός από τις Σέρρες επιβαίνει σαν συνοδηγός στην τελευταία. Οι αστυνομικοί φρενάρουν και τότε ένας από το πλήθος βρήκε την ευκαιρία για να κάνει ένα… σπριντ και να φτάσει την τελευταία μηχανή.
https://twitter.com/akrokentrwos/status/1369389453744177153?s=21&fbclid=IwAR0yrbrxWqs7-iiiNVoWBlPMJSafdq_2Hfq7693rargQlh2C3GbNVfEC8UA
Πηδάει με μένος στην πλάτη του αστυνομικού και τον ρίχνει από την μηχανή. Τότε, ξεκινά το μαρτύριό του. Η στιγμή που τον πετάει στο έδαφος, είναι στο 2.25 του βίντεο. Από τότε, μέχρι και τουλάχιστον το 4.55, δηλαδή για δυόμισι λεπτά (!) δεκάδες άγνωστοι ξυλοκοπούν άγρια τον αστυνομικό, που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος.
Δείτε από το 2.20 πώς πέφτουν δεκάδες άτομα πάνω του και τον ξυλοκοπούν:

4 αστυνομικοί στο νοσοκομείο – Στο “401” ο Καραμαλάκης και Οικονόμου
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης μεταβαίνουν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να ενημερωθούν από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.
Ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκε σήμερα από ομάδα κουκουλοφόρων κατά την διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη. Ο αστυνομικός, πάντως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι υπάρχουν και άλλοι τρεις αστυνομικοί τραυματίες, αλλά ελαφρά.