ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαι όμως ξαναπήγαν - Νέα συγκέντρωση απόψε στην Αγ. Παρασκευή (video)

Και όμως ξαναπήγαν – Νέα συγκέντρωση απόψε στην Αγ. Παρασκευή (video)

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή περίπου 200 άτομα και γίνεται συνέλευση με δύο τάσεις η μία να αποχωρήσουν με πορεία και η άλλη να κάτσουν και αν χρειαστεί να συγκρουστούν με τους αστυνομικούς, που αυτή την στιγμή βρίσκονται πέριξ της πλατείας.

https://twitter.com/akrokentrwos/status/1258101544777658368?s=21&fbclid=IwAR0yV6u7JlOEO8rSjRPSMekUidMpX2EmPzyrg-dUHabeH8ZshfLfo5abtys

Ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος ήταν καλεσμένος στο Action24 και την εκπομπή Briefing με τον Γ. Πιέρρο, όπου μίλησε για το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην Αγία Παρασκευή μετά και την διοργάνωση κορωνα- πάρτι και τα επεισόδια που ακολούθησαν.

Αρχικά, ο Ν. Στέφος είπε ότι «με βάση τις εξαγγελίες του Ν. Χαρδαλιά, η πλατεία αυτή την στιγμή θα έπρεπε να είναι κλειστή» και πρόσθεσε ότι αυτή την στιγμή είναι πάνω στην πλατεία Αγίου Ιωάννου πολλά νεαρά άτομα.
Παράλληλα, σημείωσε ότι «αυτή την ώρα συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο, όπου μια δημοτική σύμβουλος εκ μέρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη όντας και η ίδια στην πλατεία».

Ακόμη, ο Ν. Στέφος τόνισε ότι ήδη από χθες είχε κυκλοφορήσει η είδηση για ένα πάρτι, ενώ μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχε ένα κάλεσμα που περιλάμβανε φράσεις όπως «δεν ανεχόμαστε την τρομοκρατία – δεν θα περάσει ο μπατσισμός».

Επανέλαβε δε ότι πάνω από 100 άτομα είναι επάνω στην πλατεία, με άνδρες των ΜΑΤ να περιβάλλουν την θέση.
Μάλιστα, τόνισε τα ήξεις αφήξεις του δημάρχου αναφορικά με το άνοιγμα ή μη της πλατείας, ενώ έκανε λόγο για μια τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα στις 12μμ, με την συμμετοχή του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής.

Επιπλέον, ανέφερε ότι, στην περιοχή, κύκλοι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς φέρεται να σχεδιάζουν χτυπήματα σε κάποια σημεία της Αγίας Παρασκευής απόψε. Τέλος, ο Ν. Στέφος σημείωσε ότι ο Ν. Χαρδαλιάς, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στον δήμαρχο, φέρεται να είπε στον κ. Ζορμπά: «Εκεί που κλείσαμε με τα Εξάρχεια, μας άνοιξες πληγές με την Αγία Παρασκευή».