Η κατάθεση του αστυνομικού που χτυπήθηκε από διαδηλωτή: Ένιωσα ότι χάνω το φως μου

7 mins read

Για την επίθεση που δέχθηκε από διαδηλωτή του ΠΑΜΕ και από άλλους διαδηλωτές μίλησε σε συναδέλφους του ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε στο χέρι και τον αυχένα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο αστυνομικός ανέφερε ότι βρισκόταν μαζί με άλλους συναδέλφους της διμοιρίας του στο άγαλμα του Τρούμαν, τη στιγμή που πήρε εντολή να απομακρύνει μια ομάδα μελών του ΠΑΜΕ που πετούσε μπογιές στο άγαλμα που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ είπε ότι αν και προσπάθησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές με τη χρήση της φυσούνας με τα χημικά αλλά και γκλοπ, δεν τα κατάφεραν, καθώς έρχονταν συνεχώς κι άλλα άτομα. Στο σημείο εκείνο, ο αστυνομικός δέχθηκε τις δύο κλωτσιές από τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που του προκάλεσαν κάταγμα στην κλείδα και τραυματισμό στον αυχένα.

Ο αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του ότι εκείνη τη στιγμή ένιωσε να χάνει το φως του, ότι του έφυγε το κράνος και ότι κάποιοι από τους διαδηλωτές συνέχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι πριν τελικά να τον σώσουν οι παρόντες συνάδελφοί του.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα