ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ εκτίμηση Μάνδρου για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση

Η εκτίμηση Μάνδρου για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση

Η υπεύθυνη δικαστικού ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής μιλώντας στην εκπομπή Evening Report του Action24 με τον Γιώργο Κουβαρά δήλωσε ότι το δικαστήριο έκανε δίκη με δίκαιους όρους και ακούστηκαν όλοι, άρα έχει μπει η έρευνα σε βάθος.

«Το δικαστήριο έχει την τύχη να έχει μία εμβληματική δικαστή, την κυρία Λεπενιώτου, μαζί με άλλους δύο εξαιρετικούς δικαστές. Αυτό με κάνει να εκτιμώ ότι το δικαστήριο θα είναι καταδικαστικό για την εγκληματική οργάνωση», τόνισε η Ιωάννα Μάνδρου.

«Το δικαστήριο θα κρίνει αν είχαν πολιτικό σχέδιο οι πρώην βουλευτές της ΧΑ στην εγκληματική οργανωση. Αν η πολιτική τους πρακτική είχε στοιχεία εγκληματικής δραστηριότητας», εξήγησε ενώ «το άλλο σενάριο είναι να δεχθεί το δικαστήριο το “αθώοι”, οπότε μένει μόνο η καταδίκη Ρουπακία και κάτι ψιλά και να τη γλιτώσουν οι άλλοι».

Οι κατηγορούμενοι Χρυσαυγίτες πρώην βουλευτές δε θα είναι αύριο στο εδώλιο για την απόφαση!

Όπως είπε νωρίτερα η Ιωάννα Μάνδρου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής που είναι κατηγορούμενοι δε, θα προσέλθουν αύριο στο δικαστήριο για να καθίσουν στο εδώλιο και να ακούσουν την απόφαση. Εκτιμάται ότι από τους 68 κατηγορούμενους θα προσέλθει το πολύ το 10%.