H αυτοδιοίκηση οργανώνεται μπροστά στην οικονομική κρίση

8 mins read

H Aυτοδιοίκηση οργανώνεται πια, ώστε να αντιμετωπίσει την επομένη μέρα, να συμβάλει στην Αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας και την αντιμετώπιση της Οικονομικης κρίσης. Μια τέτοια πρωτοβουλία προωθεί το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» στο οποίο συμμετέχουν περίπου 50 Δήμοι από Ελλάδα και Κύπρο, με Πρόεδρο τον Γ.Γ της ΚΕΔΕ Δημήτρη Καφαντάρη.

Διοργανώνει την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 και ώρα 12:00 – 13:30 το 1ο Εθνικό Διαδικτυακό Σεμινάριο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου EUCF.

Τι είναι το EUCF; είναι μια πρωτοβουλία η οποία θα χορηγήσει σε Δήμους χρηματοδότηση ύψους έως και 60.000€ για να εκπονήσουν μελέτες, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη βιώσιμων και αειφόρων επενδυτικών σχεδίων. Τα σχέδια αυτά θα σχετίζονται με την έξυπνη διαχείριση ενέργειας, τις ενεργειακές αναβαθμίσεις και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος.

Το σεμινάριο θα απευθύνεται σε Δήμους και θα διεξαχθεί στα Ελληνικά. Αποσκοπεί στην ενημέρωση όσων επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο EUCF, για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προκύπτουν από αυτό, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Η 1η Πρόσκληση Χρηματοδότησης πρόκειται να δημοσιευθεί στις 25 Μαΐου 2020 και θα παραμείνει ανοιχτή για τους υποψήφιους έως τις 2 Οκτωβρίου 2020.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα