Γονείς ανηλίκων που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη: «Είναι διαμάντια με Proficiency»

12 mins read

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» ανέφερε ο πατέρας των ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στο Μετρό.
Μιλώντας για το περιστατικό στην τηλεόραση του ALPHA, ο πατέρας των δύο παιδιών αρνήθηκε ότι εμπλέκονταν σε συμμορίες. «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» σημειώνει.
Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε».
Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα και τα πτυχία αγγλικών των παιδιών του για να δείξει το ποιόν τους.
«Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower».
Παρότι με τις  κλωτσιές κόντεψαν να αφήσουν ανάπηρο τον σταθμάρχη για μια παρατήρηση και η μητέρα του 17χρονου και του 15χρονου δήλωσε στο Mega τα εξής: «Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν μπούλινγκ, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Τα παιδιά μου διασύρθηκαν, κατακρεουργήθηκαν».
«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια
«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.
«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» τόνισε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, προσθέτοντας πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά. «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια» κατέληξε.

Facebook Comments