ΑρχικήΕπικαιρότηταΕΥΔΑΠ: Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης του κ. Ι. Μπενίση

ΕΥΔΑΠ: Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης του κ. Ι. Μπενίση

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Ιωάννη Μπενίση”, τονίζει σε ανακοίνωση της η ΕΥΔΑΠ διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Παράλληλα, προχωρά σε σειρά διευκρινίσεων για τον διαγωνισμό “Λειτουργία και Συντήρηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας (Κ.Ε.Λ.Ψ.)”. Ειδικότερα, σημειώνει τα εξής:

–    Η ανάθεση της λειτουργίας και της συντήρησης του ΚΕΛΨ μέσω διαγωνισμού είναι μια συνήθης, νόμιμη διαδικασία, που επαναλαμβάνεται κάθε πέντε χρόνια. Δεν πρόκειται για πρωτόγνωρη διαδικασία.

–    Η διαδικασία ενός μεγάλου και τεχνικά πολύπλοκου διαγωνισμού είναι πολύμηνη, και τυχόν καθυστερήσεις δεν ωφελούν παρά μόνο τον υπάρχοντα εργολάβο.

–    Πρόκειται για μια διαγωνιστική διαδικασία η οποία τώρα ξεκινά, με ευμενέστερους όρους για την εξασφάλιση συμμετοχής πολλών εταιρειών. Δεν υπάρχει το παραμικρό μεμπτό σημείο στην όλη διαδικασία.

–    Η ΕΥΔΑΠ είναι μία από τις μεγαλύτερες Ανώνυμες Εταιρείες στην Ελλάδα που πρέπει να διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία των εγκαταστάσεών της, ανεξαρτήτως συγκυριών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ