Eurobank: e-χρηματοδότηση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

13 mins read

Η Eurobank, εγκαινιάζει και εισάγει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον τρόπο της πλήρως ψηφιοποιημένης χορήγησης δανείου για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, με την εφαρμογή της υπηρεσίας “e-χρηματοδότηση”. Καλύπτει όλες τις χρηματοδοτικές ανάγκες των επιχειρήσεων και επαγγελματιών, ανεξαρτήτως προγράμματος ή ποσού.

Η νέα υπηρεσία “e-χρηματοδότηση” δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη, να ολοκληρώσει τη διαδικασία αίτησης για χρηματοδότηση, μέσω της υπηρεσίας v-Banking, εύκολα και γρήγορα, χωρίς γραφειοκρατία και με απόλυτη ασφάλεια.

Ο πελάτης δεν απαιτείται να ακολουθήσει τη συνήθη διαδικασία της υποβολής αίτησης επαγγελματικής χρηματοδότησης, με επίσκεψη στο κατάστημα, αρκεί να μπορεί να συνδεθεί στο e-Banking από το χώρο της επιχείρησής του. Ακόμα και για την υπογραφή της σύμβασης δεν απαιτείται μετακίνηση.

Ειδικότερα, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα:

-Να υποβάλει αίτηση για επαγγελματική χρηματοδότηση με ένα μόνο δικαιολογητικό, τον τελευταίο Ισολογισμό ή το Ε3, ανάλογα με την κατηγορία βιβλίων.

-Να συζητά, να θέτει ερωτήματα και να λαμβάνει ενημέρωση και απαντήσεις καθόλη τη διάρκεια διαδικασίας της αίτησης χρηματοδότησης, από τον Σύμβουλο v-Banking της Τράπεζας.

Η “e-χρηματοδότηση” έρχεται να προστεθεί στο ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει η Eurobank για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με χρήση των πλέον σύγχρονων και εξελιγμένων μέσων. Η υπηρεσία αφορά σε όλα τα χρηματοδοτικά προϊόντα της Eurobank γι’ αυτό και ο πελάτης, σε συνεργασία με το στέλεχος της Τράπεζας, επιλέγουν, από τα διαθέσιμα προγράμματα Κεφαλαίου Κίνησης ή Επενδύσεων, το καταλληλότερο πρόγραμμα για τις ανάγκες του και με τους ευνοϊκότερους όρους για τον ίδιο.

Η “e-χρηματοδότηση” είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 100.000 Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη Eurobank και διαθέτουν κωδικούς e-Banking.

Η Eurobank με ένα πλήθος καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για ιδιώτες και επιχειρηματικούς πελάτες, προσαρμόζει τη λειτουργία της και διευκολύνει τους πελάτες της να ακολουθήσουν τις επιταγές της ψηφιακής εποχής.

Facebook Comments