ΑρχικήΕπικαιρότηταΈρχεται το τέλος των sms σε 13033 και 13032;

Έρχεται το τέλος των sms σε 13033 και 13032;

Παράλληλα με τις συζητήσεις για το Πάσχα στο τραπέζι των συνεδριάσεων υπάρχει και το άνοιγμα της εστίασης, ενώ η κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών και το άνοιγμα όλων των δραστηριοτήτων είναι αυτά που θα φέρουν και την κατάργηση των SMS στο 13033.

Όσον αφορά στην εστίαση τοποθετείται για την εβδομάδα μετά την Ανάσταση αν και η ημερομηνία ορόσημο είναι η 14η Μαΐου οπότε ανοίγει ο τουρισμός. Σε εκείνη την ημερομηνία θα έχει ήδη οριστικά καταργηθεί και το sms για μετακινήσεις.

Οι εξωτερικοί χώροι και τα self tests στους εργαζομένους θα είναι «κλειδί» για το άνοιγμα των συγκεκριμένων καταστημάτων, ενώ ενδεχομένως να δοθεί και η δυνατότητα για επιπλέον διαθέσιμο χώρο προκειμένου οι καταστηματάρχες να βγάλουν περισσότερα τραπεζάκια.

Όσο για το λιανεμπόριο, τα Mall θα ανοίξουν στις 19 Απριλίου, όπως επίσης τα κέντρα αισθητικής και τα φροντιστήρια, αλλά μόνο για τους μαθητές λυκείου.

Παράλληλα, στις 24 Απριλίου, θα αρθούν οι περιορισμοί στο λιανεμπόριο και οι αγορές θα γίνονται χωρίς click away και click in shop. Άρα αν δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός, δεν θα υπάρχει και λόγος ύπαρξης του 13032…

Όλα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν από την πραγματικότητα τις επόμενες βδομάδες.