ΑρχικήΕπικαιρότηταΈρευνα της Αστυνομίας για τη διάρρηξη Τουλουπάκη ζητά η Γεροβασίλη

Έρευνα της Αστυνομίας για τη διάρρηξη Τουλουπάκη ζητά η Γεροβασίλη

Την παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και έρευνα από την πλευρά  του υπουργείου προστασίας του πολίτη για το πως έγινε η διάρρηξη στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη ζήτησε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣυΡιζΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία ανέφερε ότι η ευθύνη για την προστασία της ζωής της κ. Τουλουπάκη είναι πια στον πρωθυπουργό . 

Η κ.Γεροβασίλη ανέφερε πως το σπίτι της κ. Τουλουπάκη φυλάσσεται και ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοΐδη να εξηγήσει πως είναι δυνατόν σε μια φυλασσόμενη κατοικία να γίνεται διάρρηξη .

Συγκεκριμένα η κ. Γεροβασίλη ανέφερε: «Πως είναι δυνατόν να έγινε διάρρηξη σε μία κατοικία η οποία φυλάσσεται και τι μέτρα έχετε πάρει κι αν έχει διαταχθεί κάποια έρευνα εκ μέρους σας προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες. Πως είναι δυνατόν να στοχοποιούνται, να εκφοβίζονται και να μην προστατεύονται οι εισαγγελείς, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα δημοκρατίας.

Εάν οι εισαγγελείς της χώρας δεν είναι ασφαλείς τότε δεν είναι κανείς απολύτως ασφαλής και μετά τη δήλωση της κ. Τουλουπάκη ότι “το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν” αντιλαμβάνεστε τις ευθύνες που μετατοπίζονται και προς εσάς αλλά και προς τον κ.Μητσοτάκη για την ασφάλεια της.»