Επίθεση με βιτριόλι: Προσήχθη 35χρονη γυναίκα

10 mins read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Έχει προσαχθεί και εξετάζεται ως βασική ύποπτη μια γυναίκα ηλικίας 35 ετών, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην περιοχή της Κυψέλης.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται: «Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες, από την άρση απορρήτου αλλά και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Η γυναίκα εντοπίστηκε και προσήχθη στην περιοχή του Ζωγράφου. Έως αυτή την ώρα, δεν έχει παραδεχθεί οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση.

Στην κατοχή της ύποπτης φέρεται να βρέθηκε τηλεκάρτα με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί και μια περούκα, ενώ είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα, όπως σημειώνει το ΑΠΕ.

Παράλληλα, η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Μένει να φανεί αν από την κατάθεσή της και σειρά άλλων καταθέσεων που θα λάβουν οι αστυνομικοί, θα υπάρξουν στοιχεία που θα στοιχειοθετήσουν κατηγορίες προκειμένου να συλληφθεί.

Οι αρχές εστιάζουν στο στενό φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας και τις διαπροσωπικές της επαφές, για να δουν -αν όντως η 35χρονη είναι η δράστιδα, τι όπλισε το χέρι της.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα