Emmy Awards 2020: Οι σειρές που ξεχώρισαν έρχονται αποκλειστικά στη Nova!

7 mins read

Για άλλη μία χρονιά οι σειρές που προβάλλονται αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τη Nova ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των αμερικανικών βραβείων για τον χώρο της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, η σειρά «Watchmen» απέσπασε 11 βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες, μεταξύ αυτών: Καλύτερης Μίνι Σειράς, Α’ Γυναικείου ρόλου για την Regina King και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Yahya Abdul-Mateen II. Η σειρά «Succession» απέσπασε συνολικά 9 βραβεία ανάμεσα τους αυτά της Καλύτερης Σειράς/Δράμα και του A’ Ανδρικού Ρόλου για τον Jermeny Strong, ενώ ο νέος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema! Επίσης, το «The Apollo» απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.

H σειρά «Watchmen» θα είναι διαθέσιμη από αύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, τις καθημερινές, στις 23.00, από το Novacinema4HD. Παράλληλα, στην ειδικά σχεδιασμένη κατηγορία «Emmy 2020» στις υπηρεσίες Nova  Οn Demand  και Nova Go θα είναι διαθέσιμες οι παρακάτω σειρές που προβλήθηκαν ή προβάλλονται στη Nova και ήταν υποψήφιες στα βραβεία: «Watchmen», «Westworld III», «Silicon Valley VI» και το ντοκιμαντέρ «The Apollo». Έτσι οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Facebook Comments

Τελευταία Νέα