Εκτός Big Brother ο παίκτης μετά τον σάλο – Δηλώσεις Πέτσα, Τζανακόπουλου, Χρηστίδη

15 mins read

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις αναφορές live του παίκτη του ριάλιτι Big Brother, Αντώνη  Αλεξανδρίδη, o «Μεγάλος Αδερφός» αποφάσισε την αποχώρηση του από το παιχνίδι.
Οι αντιδράσεις που καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, τόσο στο twitter όσο και στο Instagram, μετά από ακραίες δηλώσεις του παίκτη είναι πολύ μεγάλες, ενώ το θέμα έφτασε έως και την πολιτική ηγεσία, με την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.
Έτσι λοιπόν, ο Big Brother αποφάσισε την άμεση αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη,  ο οποίος θα κληθεί το αμέσως επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε «στον αέρα» του ριάλιτι. Ήδη απολογήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του παιχνιδιού, πριν αποφασιστεί η απομάκρυνσή του.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται να λέει ο παίκτης σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα από το live streaming του ριάλιτι, γίνεται αναφορά σε βιασμό και σεξιστική αντιμετώπιση γυναικών.
Συγκεκριμένα ακούγεται να λέει: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Παρέμβαση Πέτσα σε ΕΣΡ και ΣΚΑΪ
Το ζήτημα προκάλεσε την παρέμβαση και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι επικοινώνησε τόσο με το ΕΣΡ όσο και με τον ΣΚΑΪ  για το ζήτημα.
Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας αναφέρει:
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ.
Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του».


Τζανακόπουλος: «Αηδία και ανατριχίλα»
Ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος έγραψε στο twitter: «Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός».


Χρηστίδης: «Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα»
Με την σειρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σημείωσε: «Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Το ίδιο αποτρόπαιες είναι και οι απόψεις που τον νομιμοποιούν. Το ελληνικο κράτος έχει θεσμούς που πρέπει να παρεμβουν.»

Facebook Comments

Τελευταία Νέα