Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε ταράτσες στα Εξάρχεια – Είχαν μολότοφ οι προσαχθέντες

8 mins read

Όπως είχε προαναγγείλει η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε επιχειρήσεις στα Εξάρχεια αλλά και στις ταράτσες των πολυκατοικιών.

Οι επιχειρήσεις στα Εξάρχεια ξεκίνησαν μετά τις 5 το απόγευμα προκειμένου να αποτρέψουν κουκουλοφόρους να πάρουν θέσεις σε ταράτσες πολυκατοικιών, όπως έχουν κάνει παλιότερα, με στόχο να εκτοξεύουν από εκεί αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και Ομάδα Δέλτα) πραγματοποιούν εφόδους σε κτήρια της περιοχής Εξαρχείων. Κάθε ομάδα των αστυνομικών είναι εφοδιασμένη με τον ειδικό εξοπλισμό για τη διάρρηξη θυρών. 

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, οι επιχειρήσεις επιτόπιου ελέγχου ξεκίνησαν από πολυκατοικία της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη. Η επιχείρηση στην πολυκατοικία έγινε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα ατόμων επιχείρησε να μπει και να ανέβει στην ταράτσα. Διμοιρία των ΜΑΤ τους ακολούθησε και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές.

Άλλη ομάδα επιχείρησε να ανέβει σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Στουρνάρη, αλλά και στη Σολωμού.  προσαγωγές έγιναν και από αυτά τα σημεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή των προσαχθέντων που έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ για να γίνει η διαδικασία της ταυτοποίησης βρέθηκαν βόμβες μολότοφ.

Πηγή: protothema.gr

Facebook Comments

Τελευταία Νέα