ΑρχικήΕπικαιρότηταΕ. Παπαγγελή: «Πολύ κακώς αποσύρθηκε η αφίσα εναντίον των αμβλώσεων από το...

Ε. Παπαγγελή: «Πολύ κακώς αποσύρθηκε η αφίσα εναντίον των αμβλώσεων από το μετρό της Αθήνας»

Το μοντέλο, Έλλη Παπαγγελή,  με ανάρτηση της στο Facebook, πήρε θέση για το ζήτημα με την αφίσα στο μετρό, που αφορούσε τις αμβλώσεις, εκφράζοντας τις τις δικές της απόψεις.

Η Έλλη Παπαγγελή σημειώνει πως θεωρεί πολύ λάθος το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αφίσα τελικά «κατέβηκε», ενώ προτρέπει τα ζευγάρια να μην προβαίνουν σε επιπολαιότητες κατά το τέλος της σεξουαλικής πράξης.

Χαρακτηριστικά έγραψε «Πολύ κακώς αποσύρθηκε η επίμαχη αφίσα ενατίον των αμβλώσεων από το μετρό της Αθήνας. Δεν ήταν ούτε μεσαίωνας, ούτε οπισθοδρόμηση, απλώς μία ενημερωτική καμπάνια ευαισθητοποίησης όπως πολλές άλλες που γίνονται για διάφορα θέματα. Δεν απαγόρευσε κανείς τις αμβλώσεις, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις όπως ο βιασμός είναι και επιβεβλημένες. Επειδή όμως σε κανονικές συνθήκες καλό είναι να μην γίνονται, η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Όποιο ζευγάρι δεν θέλει ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, να μην προβαίνει σε επιπολαιότητες κατά το τέλος της σεξουαλικής πράξης».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που σημειώθηκαν από μερίδα πολιτών, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αποφάσισε να «κατεβάσει» σήμερα Τρίτη τις αφίσες, κατόπιν εντολής από το Υπουργείο Μεταφορών.

Ο υπουργός κάλεσε, μάλιστα, τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να δώσει εξηγήσεις για την καμπάνια που προκάλεσε τόσο μεγάλες αντιδράσεις στους πολίτες.

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.facebook.com/ellie.papageli/posts/10218135668517144