Δωρεά 8 μοτοσικλετών Yamaha στην Ομάδα ΔΙΑΣ

9 mins read

Οκτώ μοτοσικλέτες YAMAHA δώρισαν στην Ομάδα ΔΙΑΣ οι εταιρείες ΟΡΥΜΗΛ και ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών, έδωσε το «παρών» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των εταιρειών κ.κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο, επίτιμο πρόεδρο του ΔΣ της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και Πάρη Κυριακόπουλο, πρόεδρο του ΔΣ της εταιρείας για τη δωρεά τους. Πρόκειται, είπε υπουργός, για μία «πάρα πολύ σημαντική η χειρονομία σας, διότι οι μηχανές που παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία θα βοηθήσουν στην αποστολή της ΔΙΑΣ, που δεν είναι άλλη από την ασφάλεια του πολίτη».

Από την πλευρά του ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΙΑΣ τονίζοντας ότι «κάνουν ένα έργο καταπληκτικό, είναι παντού παρόντες όταν χρειάζεται και με έναν ευγενικό τρόπο συμπαρίστανται στον πολίτη και συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές. Είστε όλοι άξιοι επαίνων».

Με τη σειρά του και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των εταιρειών για την ευγενική προσφορά τους και συμπλήρωσε ότι «είναι πολύ σημαντική αυτή η δωρεά για την Ελληνική Αστυνομία, καθώς παρέχουμε στους συναδέλφους μας τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να ανταποκριθούν με επάρκεια στο έργο τους». 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα