ΑρχικήΕπικαιρότηταΔήμος Αιγάλεω: Αυτοδιοικητική Βαβέλ για το ωράριο των καταστημάτων

Δήμος Αιγάλεω: Αυτοδιοικητική Βαβέλ για το ωράριο των καταστημάτων

Οι καταστηματάρχες του Δήμου Αιγάλεω ήθελαν να μείνουν ανοικτοί δύο ώρες παραπάνω στις μέρες των γιορτών, αλλά για αυτό το ζήτημα έπρεπε να απευθυνθούν στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την σχετική άδεια.

Όπως αναφέρει το polis24.gr, οι καταστηματάρχες ζήτησαν άδεια για την επέκταση του ωραρίου από το Δήμο. Ο Δήμος όμως, έπρεπε να ζητήσει άδεια από την Περιφέρεια.

Έτσι, λοιπόν, η Περιφέρεια συνεδρίασε, αλλά κανονικά έπρεπε να «ζητήσει άδεια» από το ΚΚΕ.

Η Περιφέρεια ζήτησε τελικά άδεια από το ΚΚΕ και το ΚΚΕ απεφάνθη πως αυτά τα θέματα, δεν πρέπει καν να τα συζητάμε και όποιος έστω τολμάει να το κάνει, θα τραμπουκίζεται και θα σύρεται πλέον δια της βίας εκτός αιθούσης.

Κάποιος εκλεγμένος τόλμησε να τους πει πως οι καταστηματάρχες έχουν δίκιο και πως χάνουν ανταγωνιστικότητα έναντι των μεγάλων malls.

Το ΚΚΕ όχι απλά ήταν ανένδοτο, αλλά προπηλάκισε τον εκλεγμένο σύμβουλο, του επιτέθηκε ρίχνοντας πάνω του καφέ και τον απείλησε ευθέως.

Ο σύμβουλος κάλεσε την Αστυνομία για τη διαδικασία του αυτοφόρου. Η Αστυνομία ήρθε, αλλά δεν είχε ζητήσει πρώτα τη σύμφωνη γνώμη του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ απεφάνθη πως η Αστυνομία πρέπει να αποχωρήσει, γιατί δεν της πέφτει λόγος και όπου δεν πέφτει λόγος της Αστυνομία, πίπτει ράβδος του ΚΚΕ.

Εν κατακλείδι, οι καταστηματάρχες ΔΕΝ θα δουλέψουν δύο ώρες παραπάνω, καθώς η Περιφέρεια δηλώνει εκ των πραγμάτων αναρμόδια, ενώ και ο Δήμος δεν φέρει ευθύνη.

Από την άλλη, ο περιφερειακός σύμβουλος απειλήθηκε πως αν δεν «συμμορφωθεί», την επόμενη φορά θα δεχθεί εκ νέου επίθεση, ενώ το ΚΚΕ δηλώνει πως νίκησε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ