Δικηγόρος 37χρονου ηθοποιού, φίλου του Λιγνάδη: «Απίθανο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης»

14 mins read

Oι εξελίξεις είναι ραγδαίες γύρω από την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο.
Με τον Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκεται ήδη υπό κράτηση, με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή, αναμένεται η έκδοση ενός ακόμη εντάλματος για σύλληψη ηθοποιού, ο οποίος καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό.
Ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, Εμμανούλ Ροδουσάκης, «η δικογραφία που έλαβα αφορά σε υποβολή εγκλήσεως που έχει γίνει σε βάρος του εντολέα μου για συγκεκριμένη πράξη. Η πράξη περί αλίευσης ή οτιδήποτε τέτοιο είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζω».
Απαντώντας τώρα στο πόσο πιθανό είναι να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον πελάτη του, ο ίδιος σημείωσε πως το θεωρεί εξαιρετικά απίθανο.
«Το θεωρώ απίθανο γιατί από την ώρα που έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση και έχει κληθεί έχει εμφανιστεί, παρέλκει ο δικαιοπολιτικός λόγος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως θα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά η σχετική δικογραφία.

O δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού Εμμανουήλ Ροδουσάκης μιλώντας στο MEGA ότι ο πελάτης του είναι στη διάθεση των αρχών και δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό.
«Έχει υποβληθεί έγκληση εις βάρος του εντολέως μου και έχει διαταχθεί στα πλαίσια αυτής της εγκλήσεως προκαταρκτική εξέταση για την οποία αναμένουμε κλήση για να λάβουμε γνώση του κειμένου της εγκλήσεως και να τοποθετηθούμε αναλόγως. Η δήλωση του ότι θεωρεί ότι είναι αβάσιμος η καταγγελία. Είναι στη διάθεση των αρχών».
Ο καταγγελόμενος από τον Δημήτρη Άνθη, που σύμφωνα με τον ίδιο υπήρξε μόνο θύτης, είναι πολύ γνωστός ηθοποιός, απόφοιτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου με επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση.
«Ορμώμενος από τη συνέντευξη την πολύ γνωστή του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με το δικηγόρο του γιατί ήθελα να κάνω μια ταυτοποίηση γιατί το παιδί αναφέρει στη συνέντευξη του για δύο ανθρώπους οι οποίοι του έκαναν αυτά που αναφέρει και ο ένας εκ των δυο παρουσιάστηκε ως θύμα».
Οι Αρχές αναζητούν νέες μαρτυρίες και στοιχεία γύρω από την ενδεχόμενη δράση του δεύτερου ηθοποιού και δεν αποκλείεται σύντομα να στοιχειοθετήσουν κατηγορητήριο εναντίον του.

Facebook Comments