Αποκάλυψη: Ιταλός γιατρός με κορωνοϊό επισκέφθηκε την Ελλάδα

7 mins read

Η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο, Σοφία Ζαφειροπούλου, προκαλεί ανησυχία με τα όσα αποκάλυψε για τον κορωνοϊό.

Η κ. Ζαφειροπούλου, μιλώντας στον ρ/σ «Realfm 97,8» επισήμανε ότι Ιταλός γιατρός επισκέφτηκε την Ελλάδα πριν από 20 μέρες για συνέδριο δερματολογίας, στη συνέχεια μετέβη στη Γερμανία και επέστρεψε στη χώρα του, όπου εμφανίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο, «ο γιατρός παρουσιάστηκε χθες στο νοσοκομείο λοιμώξεων, έγινε το τεστ και παρουσίασε θετικότητα στον ιό. Η κατάστασή του είναι πάρα πολύ καλή, αντιμετωπίζεται η θεραπευτική αγωγή ως πνευμονία. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι πρέπει να κάνουμε όλες τις εξετάσεις σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του». 

Και πρόσθεσε «Εύχομαι η πατρίδα μου να μην αντιμετωπίσει το δράμα που ζούμε. Το Μιλάνο ζει μία κατάσταση semi normal. Έχουμε κλείσει προληπτικά σχολεία, πανεπιστήμια, μουσεία, το Duomo, η Σκάλα του Μιλάνο, οτιδήποτε συγκεντρώνει πολύ κόσμο. Μετά τις 6:00 το απόγευμα δεν έχουμε pub, δεν έχουμε μπαρ, κινηματογράφους αλλά είναι ανοικτά οι ταβέρνες, τα σούπερ μάρκετ, τα εστιατόρια».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα